Franciscus liep, wij nemen de bus!

Franciscus_-_stigmataOp dinsdagochtend 17 mei, zo rond de klok van 10.00 uur, brengt een bus ons naar Utrecht voor een bezoek aan het Catharijneconvent waar we de speciale tentoonstelling over Sint Franciscus bezoeken. Eigenlijk een must voor iedereen die iets heeft met deze kleurrijke heilige en best trots is op onze Franciscaanse Paus. Gidsen staan voor ons klaar om ons te wijzen op al het prachtigs wat we te zien krijgen.

Franciscus liep, maar wij nemen daarna de bus naar de 500 meter verder gelegen Domkerk om ons aan te sluiten bij het middaggebed. Aansluitend krijgen we een rondleiding door de kerk.

Tenslotte gaan we weer terug naar Rotterdam, dat kan te voet… maar de bus mag ook! Voor de spits zijn we weer thuis.

Er zijn twee opstapplaatsen: Bij de Spido (Willemsplein) en de Open Hofkerk in Ommoord (Hesseplaats).

U dient zelf voor een Franciscaans lunchpakket te zorgen. We nuttigen dat op het Plein van de Domkerk, op een bankje in een park of bij slecht weer in de bus. Precies zoals het uItkomt.

De kosten voor deze dag bedragen 30 euro per persoon. Vervoer, entree, rondleidingen zijn inbegrepen. En als er geld ‘over’ is: zelfs nog een kop koffie!

Aanmelden bij: pastor Rita Schoolenberg, tel: 010-4214174 of per e-mail: c.schoolenberg@chello.nl  of bij pastor Rob Lijesen, tel: 06 40 94 81 79 of per e-mail: rob.lijesen@bernadetterotterdam.nl

Betalen voor 1 mei:

Door het bedrag over te maken naar: NL 95 INGB 0000 50 28 07, t.n.v. Giften en speciale acties Parochie H. Johannes. Onder vermelding van: ‘Utrecht’. Of  contant  bij de pastores Rita Schoolenberg of Rob Lijesen.

Het wordt een mooie dag, zeker als u erbij bent!

Pastor Rita Schoolenberg en Rob Lijesen