Kinderactiviteiten met pasen

Rond de paasdagen vinden er veel activiteiten gericht op kinderen plaats in de Verrijzeniskerk in Schiebroek. Na de versieren van de paasstokken op palmzondag en het houden van een pesachmaaltijd op Witte Donderdag, besteden we op Goede Vrijdag aandacht aan het lijden van Christus. Dat doen we met een zogenaamde kinderkruisweg: we lopen samen met kinderen de lijdensweg die Jezus Christus aflegde op Goede Vrijdag. De Kinderkruisweg is op vrijdag 14 april om 17.00 uur.

Op zaterdag 15 april is er om 19.00 uur een gebedsviering voor gezinnen met als titel ‘Op weg naar Pasen.’  Deze viering wordt muzikaal omlijst door kinderkoor De zingende Engeltjes.

U bent van harte welkom. Dat geldt ook voor de overige vieringen in de Goede Week en met pasen in alle kerken van onze parochie. U vindt hier een overzicht van alle vieringen.