Kerstsluiting secretariaat

In verband met de feestdagen is het Parochiesecretariaat een aantal dagen gesloten.

Onze locatie in Overschie is op donderdag 27 december gesloten. Voor al uw vragen of berichten bestemd voor de locatie Overschie kunt u een e-mail sturen aan overschie@bernadetterotterdam.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Het secretariaat aan de Wilgenplaslaan (algemeen secretariaat en locatie Hillegersberg en Schiebroek) is gesloten van dinsdag 25 december t/m donderdag 3 januari. Heeft u een vraag of wilt u iets doorgeven aan dit secretariaat stuurt u dan een e-mail aan secretariaat@bernadetterotterdam.nl of spreek een boodschap in op het antwoordapparaat van telefoonnummer 010 418 18 50. Alleen bij overlijden of voor het ontvangen van het laatste sacrament der zieken kunt u bellen met onze noodtelefoon: 06 289 09 794.

Wij wensen u een zalig Kerstfeest en een goede start van 2019