Kerkbalans doet een beroep op u

Als thema hebben we dit jaar gekozen voor ‘bouwen aan je kerk’. Een voor de hand liggend thema, gegeven de nieuwe parochiekerk die we willen realiseren. Maar ‘bouwen aan je kerk’ moet je ook figuurlijk nemen: alleen wanneer we ons blijven inzetten voor onze parochie kunnen we ons geloof blijven doorgeven aan nieuwe generaties én tegelijk, ook vandaag de dag, blijven vieren.

Je kunt op verschillende manieren met ons meebouwen. Veel vrijwilligers doen dat door hun tijd te geven. In de parochie-activiteiten, zoals vieringen, het seniorencontact of catechese. Maar er is ook geld nodig.

In het laatste weekend van januari ontvangen alle parochianen een brief over kerkbalans. In de brochure die bijgevoegd is, laten we een aantal vrijwilligers kort aan het woord. In de komende weken plaatsen we uitgebreidere interviews met die vrijwilligers op deze website.

Uw bijdrage is belangrijk: of die nu groot of klein is. Ze maken onze parochie de moeite waard. Dank daarvoor.

Doet u mee? Hier leest u hoe gemakkelijk dat is.

Het pastoraal team en een aantal parochianen laten op de website zien hoe zij bouwen aan hun kerk. Lees hier de verhalen van Michel Gadron, Margriet Doornbosch en pastor Chris Bergs en pastoraal werker Gerda Martens.