Zondag 16 juni: patroonsfeest H. Bernadette

Op zondag 16 juni vieren we het patroonsfeest van de H. Bernadette. Veel later dan normaal, want de eigenlijke dag 16 april viel in de Goede Week en kon daarom niet gevierd worden.

Dat betekent dat we u van harte uitnodigen voor het ‘uitgestelde’ patroonsfeest op zondag 16 juni om 10.30 uur in de kerk van O.L.V. Altijddurende Bijstand, Burg. Baumannlaan 169 te Rotterdam-Overschie. Pastor Gerda Martens gaat voor in deze viering, waarmee we meteen afscheid van haar nemen.

I.v.m. deze gezamenlijke parochieviering vervalt de viering op zondagochtend in de Verrijzeniskerk. Het zogenaamde sluitpostweekend in Hillegersberg en Schiebroek wordt een week verzet. U bent van harte uitgenodigd om op 21 en 22 juni houdbare levensmiddelen mee te nemen naar de viering.