Parochie neemt afscheid van pastoraal medewerkster Gerda Martens

Op zondag 16 juni heeft de parochie formeel afscheid genomen van pastoraal medewerkster Gerda Martens. Dat gebeurde tijdens het parochiefeest in de Onze Lieve Vrouwe (van) Altijddurende Bijstand in Overschie. Daar kreeg Gerda, na warme woorden van dank en erkentelijkheid van vice-voorzitter Michel Gadron, de parochiespeld van de H. Bernadette uitgereikt. Deze was vergezeld van een cadeaubon.

Overigens is het afscheid nog niet helemaal definitief:  Gerda Martens zal in komende maanden nog wel eens bijspringen om enkele vieringen te verzorgen.

De parochianen zijn of worden binnenkort voorgesteld aan Gerda’s tijdelijke vervanger, Margriet van der Zwaan-Arends. Bovendien zal  Desiree Bühler vanaf 1 juli het team komen versterken met de focus op het jongerenpastoraat.