Bernadette-speld voor leden werkgroep Overschie

Op zondag 17 november werden een aantal leden van de werkgroep Overschie in het zonnetje gezet. Het bestuur is hen zeer dankbaar voor al het werk dat er is verricht rond de verhuizing van het parochiecentrum naar de Petrus’ bandenkerk en het verlaten van de kerk ‘Onze Lieve Vrouwe van Altijdddurende Bijstand’ in Overschie. De pastorie werd ontruimd, het archief deels overgedragen aan het stadsarchief van Rotterdam, de kerk werd klaargemaakt voor de allerlaatste viering en de pastorie en de kerk van de Petrus’Banden kregen een forse schoonmaakbeurt.

Annie Bouwens, Harry Leliveld, Leo Lansbergen en Rini Brand kregen de speld van de parochie H. Bernadette uitgereikt om de woorden van dank luister bij te zetten. Joke Koppenol, Gré van Duin, Liesbeth Lansbergen en Franka Lelieveld hadden reeds bij een eerdere gelegenheid de Bernadettespeld uitgereikt gekregen. Ook zij kregen een bloemetje als dank.

In zijn dankwoord roemde Vice-voorzitter Michel Gadron de inzet van de werkgroep. Het werd daardoor niet alleen mogelijk om de OLVAB op een mooie manier te verlaten, maar ook de verhuizing naar de Petrus’ Banden als een nieuwe start te zien.