Hulp gevraagd

Langzaam maar zeker komt het moment dichterbij waarop we de parochie-activiteiten vanuit de Oase en het parochiecentrum grotendeels gaan verhuizen naar de Liduinakerk. Deze verhuizing vindt plaats om straks een nieuwe kerk- en parochiecentrum te kunnen bouwen op de Verrijzenislocatie.

In de afgelopen maanden zijn er al een aantal werkzaamheden uitgevoerd in de pastorie van de Liduina. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 december (in beide gevallen vanaf 9.00 uur) willen we een aantal kamers onder handen nemen, zodat ze geschikt gemaakt worden voor ingebruikname. Denk daarbij aan het afvoeren van spullen, het schoonmaken van die kamers en het witten van de muren.

Het zou fijn zijn wanneer we dat met een groep mensen kunnen doen. Ook als u niet zo handig (meer) bent, u kunt vast uw steentje bijdragen. Meld u zich alstublieft aan via het parochiesecretariaat (010 418 18 50  of secretariaat@bernadetterotterdam.nl). Wij zorgen uiteraard voor een broodje tussen de middag!