Kinderen bereiden zich thuis voor op kerst

Op zondag 29 november as. begint de Advent. Vier zondagen bereiden wij ons in de kerk voor op Kerst, de geboorte van Jezus.

Ook thuis gaat u zich voorbereiden op kerst. Door het zetten van de kerstboom, het versieren van het huis en noem maar op. U kunt zich als gezin met de kinderen ook als gelovige mensen voorbereiden op Kerst.

Dit jaar biedt de parochie u een Advent tasje aan waarin u allerlei materialen aantreft om met uw kinderen op weg te gaan naar de geboorte van Jezus. Via de website van de Lambertuskerk kunt u zich aanmelden voor de Adventstasjes. Deze zijn geschikt voor kinderen van de basisschool. U kunt er per kind eentje bestellen.

Vanaf het laatste weekend van het kerkelijk jaar,dus vanaf 21 november, kunt u na de vieringen en tijdens secretariaatsuren de tasjes ophalen in de H. Liduinakerk.