Parochies van Rotterdam Rechter Maasoever delen meer dan 200 Adventstasjes uit.

Inhoud van de Adventstasjes

Op initiatief van de werkgroep gezinnen van de H. Lambertuskerk is een tasje samengesteld met daarin allerlei materiaal waarmee kinderen zich thuis kunnen voorbereiden op kerst. O.a. zit er een boek in met een tekst en een puzzeltje of werkje voor elke zondag van de Advent. Er zit een Adventskalender in, een zelf te versieren hanger voor in de kerst. En een kerstbijbel met de Evangeliën en het grote Bijbel kwartet uitgebracht door het bisdom Rotterdam. In het afgelopen weekend van Christus Koning, zijn de tasjes uitgedeeld aan alle kinderen van de H. Lambertuskerk, de H. Bernadette parochie de kinderen die kerken in de Kathedraal. Zo kunnen ouders zich met hun kinderen voorbereiden op de geboorte van Christus die wij vieren met kerst.