Hulp voor 144 gezinnen in Adventsactie

Adventsschikking in de Liduinakerk

In het donker verlangen we naar het licht. Inmiddels zijn we onderweg naar het licht van Kerstmis, daarom brandt deze tweede zondag van de Advent een paarse kaars naast de zwarte. En naast de gesloten knoppen van de eerste zondag komt uit de dode ‘stam van Jesse’ nu ook een plantje met paarse bloemen.

Bij moeilijkheden verlangen we naar een uitweg uit onze problemen. Voor de arme mensen in één van de droogste streken in Nigaragua gaan wij die uitweg waarmaken. In het proces om hun grond duurzaam te leren verbouwen zit vooruitgang: vorige week zijn de zaden gezaaid, deze week zijn die ontkiemd en komen de sprietjes van de planten boven de grond.

Onze hulp voor deze 144 gezinnen is ook op gang gekomen. De deurcollectes in beide locaties van onze parochie hebben € 187,70 opgebracht. Een schitterend resultaat, maar nog niet genoeg. Daarom vragen wij ook deze week weer om uw gulle gaven.

Doneren kan ook via deze website: Klik hier en kies bij ‘project’ voor ‘Adventsactie 2020’. Alvast heel hartelijk dank!