Parochianen testen hun kennis in de quiz

Zondag 4 september begonnen we aan het 2022-2022 met een viering onder leiding van diaken Ed Doe. Onder het thema ‘Kom aan boord’ riep hij op om dit jaar mee te doen: niet alleen tijdens de gezinsvieringen maar ook aan de andere activiteiten van de parochie. Sluit je aan bij de lopende activiteiten; mis je iets dan ben je welkom dat gat zelf in te vullen. Kortom: Kom aan boord!

Na de viering en een snel kopje koffie, thee of een glas fris kroop diaken Doe in de rol van quizmaster. In een quiz, die gespeeld werd via de telefoon, werd de kennis van de ruim dertig aanwezigen getest. De vragen liepen langzaam op van eenvoudig tot best wel lastig. Ook de snelheid van de reactie speelde een rol bij de verdeling van de punten. Veel kinderen die aanwezig waren gingen uiteindelijk met een leuke prijs naar huis, waarbij de kinderen die het best hadden gescoord in de quiz het eerst een keuze mochten maken.