Vieringen in de Goede Week

De Goede week is de week waarin de gebeurtenissen rond het lijden sterven en verrijzen van Jezus-Christus worden herdacht. Het wezen van ons geloof is in één week samengevat tussen Palmpasen en Tweede Paasdag.

U bent van harte welkom om het Tridium Sacrum mee te vieren. Hieronder vindt u de vieringen in de Goede week.

Paasvieringen in de Liduinakerk

Zo 2 april 09.30 uur Palmzondag

Do 6 april 19.30 uur Witte Donderdag

Vr 7 april 15.00 uur Kruisweg voor jong en oud

Vr 7 april 19.30 uur plechtigheden Goede Vrijdag

Za 8 april 21.00 uur Paaswake

Zo 9 april 09.30 uur Viering Eerste Paasdag

Paasvieringen in Overschie

Zo 2 april 11.00 uur Palmzondag

Zo 9 april 11.15 uur Viering Eerste Paasdag

Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag herdenken wij in de Liduinakerk de kruisiging van Jezus Christus. Vrijdag 7 april om 15.00 uur lopen wij de kruisweg onder leiding van parochianen. Deze kruisweg is voor jong en oud. In de avond – om 19.30 uur – gaat de bisschop voor bij de plechtigheden van Goede Vrijdag. De bloemendames nodigen u uit om op Goede Vrijdag witte bloemen mee te nemen naar de kerk om bij het kruis neer te leggen.