Huwelijk

Huwelijksvoorbereiding 

Aanmelden

Neem als aanstaand echtpaar zo snel mogelijk contact op met het parochiesecretariaat om de parochiële huwelijksvoorbereiding in gang te zetten, waaronder de voorbereiding van de kerkelijke huwelijksviering.

ONLINE MARRIAGE COURSE GAAT WEER VAN START

De cursus begint op 23 september 2022 (catechese avond). Door de speciale opzet van de cursus kunnen deelnemers zich uiterlijk op 6 oktober  2022 ‘s ochtends aanmelden. De cursus is opgezet voor stellen die willen gaan trouwen én voor reeds langer gehuwden. Er is evenmin een beperking aan het aantal deelnemers: ieder paar kan zich aanmelden.

De data zijn: 23 september (catechese avond), 7 oktober, 28 oktober, 4 november, 18 november, 9 december, 6 januari, 20 januari om 19.45 uur tot 22.00 uur. Op 27/01/2023 vindt er om 20.30 uur een evaluatie plaats. Verdere informatie volgt tijdens de cursus.

Aanmelding kan via de website van het Bisdom:

https://www.bisdomrotterdam.nl/roeping/huwelijk-en-gezin-roeping/marriage-course

Kosten: € 25,– per paar.

Onderstaande korte video geeft een goede indruk van de ervaring van cursisten met de online cursus. We kunnen u zeer aanraden om deze even goed te bekijken: https://youtu.be/NBEFfdONZJ4

Voor meer informatie kunt u deze link bekijken:

https://www.bisdomrotterdam.nl/nieuws/inspiratie-nieuws/video-groot-enthousiasme-onder-stellen-over-marriage-course-online