Jongerengroep komt bij elkaar, doe je mee?

Met de jongerengroep van de federatie RRM vierden we op zondagmiddag 11 december het SinteKerst feest. We zijn al een aantal maanden bezig met de Encecliek Laudato Si en van daaruit met het programma ‘Together We’, waarbij we zorg hebben voor de schepping. Dus bracht iedereen een cadeau van thuis mee dat een tweede kans verdiende.


Daarnaast had ook iedereen een nieuw klein cadeautje bij zich. Onder het genot van warme chocolademelk en iets lekkers hebben we een dobbelspel gespeeld en het ging er fanatiek aan toe. Alle cadeautjes hebben op deze manier een nieuwe eigenaar gekregen en iedereen ging aan het eind van de middag tevreden naar huis.


Op dit moment bestaat de groep uit 8 jongeren, maar natuurlijk is er plaats voor meer. De volgende bijeenkomst is op zondagmiddag 29 januari 2023 van 16.00 tot 17.30 in de pastorie van de Liduinakerk. Kom jij ook?