Parochienieuws

Voorbereiding Eerste Heilige Communie start binnenkort

Begin dit jaar starten de voorbereidingen voor de kinderen die in 2024 hun Eerste Heilige Communie gaan doen. De Eerste Heilige Communie is een belangrijk moment binnen de Katholieke kerk en het leven van uw kind. Voor het eerst nemen de kinderen deel aan de Eucharistie. Meestal doen kinderen vanaf groep 4 hun Eerste Communie. Ze kunnen dan zelfstandig lezen, schrijven en meedoen met het project.

Kinderen kunnen hun Eerste Communie doen wanneer zij katholiek gedoopt zijn. Alle voorbereidingsbijeenkomsten vinden plaats in de H. Liduinakerk. De kopsten voor deelname per Eerste Communicant bedragen € 50,00. Deze kosten mogen uiteraard geen reden zijn om niet deel te kunnen nemen aan de voorbereiding. Mocht dit wel zo zijn neemt u dan contact op met het secretariaat van de parochie.

U kunt uw kind aanmelden via het parochiesecretariaat. Het inschrijfformulier ligt achterin de Liduinakerk, maar u vindt het ook op deze website. Inschrijven kan tot 17 januari 2024.