Bid mee met de Biddende Moeders

De spiritualiteit van “Biddende Moeders” bestaat hierin dat we onze kinderen en onze problemen aan de Heer toevertrouwen en ze ook bij Hem laten. We zijn immers geneigd om ons zorgen te blijven maken en onze problemen zelf op te lossen. Die overgave is een heel leerproces.

Je hoeft niet persé fysiek moeder te zijn om mee te kunnen doen; elke vrouw wie de jeugd ter harte gaat, gehuwd of niet, is van harte welkom. Er zijn immers veel kinderen voor wie niemand bidt, en heeft niet elk kind een” biddende moeder” nodig? Overigens zijn er ook Fathers prayers groepen in ons bisdom.

Bent u een moeder, grootmoeder of hebt u gewoon een hart voor kinderen, en denkt u dat u, uw kinderen of andere kinderen gebaat zijn bij uw gebed, kom gerust kennismaken met de beweging: Mothers Prayers. Of bidt u al samen, kom om elkaar te bemoedigen en te ontmoeten.

Op zaterdag 9 maart vindt de regiodag plaats bij de kathedraal van Rotterdam aan de Mathenesserlaan 305. 

Het programma is als volgt:

10.00u Welkom, koffie/thee

10.30u Korte introductie en Mothers Prayers gebed

11.30u Inleiding, uitwisseling en vragen

12.45u Lunch (s.v.p. zelf lunchpakket meebrengen)

13.45u Afsluiting   (aansluitend eucharistieviering)

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u bellen met Sylvia Maenhout op 06-47133540 (tussen 20u-21u) en tijdens de dag, of mailen naar        sylvia3koningen@gmail.com

Meer informatie over de Biddende Moeders vindt u hier.