Zomersluiting parochiesecretariaat

Het Parochiecentrum aan de Wilgenplaslaan in Schiebroek, is wegens vakantie gesloten van zaterdag 20 juli tot en met donderdag 15 augustus. Ook zijn wij niet te bereiken op vrijdag 30 augustus en maandag 2 september.

Buiten deze vakantieperiode staan wij u graag te woord op maandag en donderdag van 9.00 tot 14.00 uur en op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur.

Alleen wanneer u buiten de openingstijden een afspraak wil maken voor een uitvaart of een laatste sacrament der zieken dan kunt u bellen met telefoonnummer: 06 289 09 794. Voor Overschie of uitvaarten in de Petrus’ Bandenkerk belt u met het secretariaat Overschie 010 22 392 58.¬†

Voor alle andere zaken kunt u een e-mail sturen aan secretariaat@bernadetterotterdam.nl.

Wij wensen een ieder van u een hele mooie zomer toe.

Parochiesecretariaat H. Bernadette