Vieringen op zaterdagavond vanuit de Liduinakerk

Het aantal kijkers en de positieve terugkoppeling die we kregen hebben op de Kruisweg hebben ons doen besluiten om op tenminste vier zaterdagavonden vieringen te houden en die te streamen via internet. In ieder geval zullen er vieringen te zien zijn 18 en 25 april en 2 en 9 mei vanuit de Liduinakerk via Youtube. Als ook hierop de response goed is, gaan we mogelijk door.

Omdat veel mensen willen kijken naar de zondagse vieringen via de publieke omroep is er voor gekozen dat op zaterdagavond te doen. Dat betekent meteen dat we de misintenties voor deze weekenden weer kunnen lezen.

Om de vieringen vanuit de Liduina te kunnen bekijken, klikt u hier of op het plaatje van de televisie die op de eerste pagina staat. U ziet dan een pagina met eerdere uitzendingen. Is er een uitzending geplkand og bezig, dan staat die automatisch groot bovenaan de pagina.

Denk overigens niet te snel dat het bovenstaande voor u allemaal veel te ingewikkeld is: voor eigenlijk iedereen die een klein beetje met een computer, tablet of smartphone overweg kan, is dit gemakkelijk te doen. En u kunt vast wel iemand vragen die u daarbij wilt helpen.

Vragen en opmerkingen, maar ook complimenten, graag via het parochiesecretariaat. En we doen dit met betrekkelijk eenvoudige middelen, dus verwacht niet dezelfde beeld- en geluidskwaliteit, camerawerk en regievoering als dit van de KRO!