Sam’s Kledingactie gaat weer van start

Ook dit jaar is er weer de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood. Vanwege de Coronacrisis heeft deze niet in het voorjaar plaatsgevonden zoals u gewend bent, maar wordt deze nu in het najaar gehouden.

Dankzij uw gebruikte kleding en schoeisel kan Mensen in Nood in Ethiopië ca. 5.000 mensen voorzien van schoon drinkwater en sanitair. Samen met de vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zorgt Cordaid ervoor dat de inwoners van Liben beter voorbereid zijn op de toenemende droge periode en daarmee de kans op oplaaiende conflicten kunnen beperken. Mogen wij rekenen op uw steun?

U kunt uw kleding in gesloten plastic zakken inleveren bij de Liduinakerk (Le Fèvre de Montignylaan 17-19) op zaterdag 3 oktober a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur. Een van de parochievrijwilligers neemt uw kleding in ontvangst. Namens Sam’s Kledingactie en Mensen in Nood willen wij u alvast hartelijk danken voor uw kledingdonatie.