Pinksteractie: week van de missionaris

In een jaarlijkse campagne rond Pinksteren wordt in de week 15 t/m 23 mei het mooie en zo belangrijke werk van de missionarissen onder de aandacht gebracht. ‘Geloven in de ander. Samen één missie’ is het thema van de Pinksteractiein 2021.

Dit jaar staan pater Peter Daalhuizen, missionaris in Brazilië en Susanne Beentjes, missionair werker in Tanzania centraal. Pater Peter is er voor de lokale bevolking in Minas Gerais. Susanne steunt jonge meiden hun talenten te ontdekken. Vaak zijn zij op jonge leeftijd zwanger geraakt en konden hun school niet afmaken.

Mogen zij en vele anderen dit jaar weer op uw hulp rekenen?Zo werken wij samen aan een mooiere wereld.De opbrengst van de collecte tijdens devieringen op 22 en 23 mei komt ten goede aande Pinksteractie.

Kunt u niet naar de viering komen dan bestaat ook de mogelijkheid om een bijdrage te storten op ons rekeningnummer: NL81 INGB 0000266088 t.n.v. RK Parochie H. Bernadette o.v.v. Pinksteractie 2021, of doe hieronder een IDEAL-betaling en kies voor ‘Pinksteractie’.

Bedrag