Eerste voorbereidende buitenwerkzaamheden gestart

Oplettende inwoners van Schiebroek nemen voor het eerst werkzaamheden plaats rondom de Verrijzeniskerk. Vond de voorbereiding vooralsnog alleen op papier plaats, inmiddels is een aannemer gestart met het omzetten van de energie-aansluiting. Deze wordt vanuit de kerk verplaatst naar het buitenterrein, zodat er tijdens de werkzaamheden stroom beschikbaar is voor de bouwwerkzaamheden.

In de kerk Verrijzenis van de Heer werd in september 2020 voor het laatste gevierd. De vieringen in Hillegersberg en Schiebroek zijn gedurende de bouwperiode in de Liduinakerk.

De Bernadetteparochie wil op de locatie van de Verrijzeniskerk een nieuwe kerk en parochiecentrum bouwen, tezamen met een zorgcentrum van Aafje. Bij de kerk is ook een bescheiden kerktoren gepland, om deze te kunnen bekostigen wordt de Torenactie gehouden.