Intenties opgeven voor Allerzielen en Allerheiligen

Op 1 november viert de kerk Allerheiligen. Wij vieren alle heiligen die ons voor zijn gegaan in de dood en onze voorspekers zijn bij God. De viering op maandag 1 november is om 19.30 uur in de H. LIduinakerk.

Op 2 november herdenken wij onze dierbare overledenen in een speciale viering om 19.30 uur in de H. Liduinakerk.  De namen van de parochianen waarvan wij in het afgelopen jaar tussen 1 november 2020 en 2 november 2021 afscheid genomen hebben worden genoemd. Familieleden ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor deze viering. U kunt voor deze viering ook de namen van uw dienstbare overledenen, die al langer geleden overleden zijn of niet vanuit onze parochie uitgevaren zijn opgeven.

De  intenties voor beide vieringen kunt u opgeven via het parochiesecretariaat, via Anne van Lieshout (010-4226533) of via deze website klik daarvoor op één van de kaders hieronder. Via de website kunt u meteen uw bijdrage voldoen.