Hamsteren? Doen! Maar dan voor de voedselbank

Juist in deze periode zijn de verschillen groot: daar weer ene deel van Rotterdam wat extra inslaat om de onzekere periode het hoofd te bieden, kan een ander deel van onze stad daar niet eens aan denken. Het is voor hen nu al moeilijk om elke keer weet eten op tafel te zetten.

De Corona-crisis betekent echter ook dat de normale inzameling van houdbare levensmiddelen voor de voedselbank op de derde zondag van de maand stagneert. Om vooral nu de inzameling toch door te laten gaan, is besloten dat parochianen en niet-parochianen houdbare levensmiddelen kunnen blijven doneren:

In Hillegersberg/Schiebroek: door deze achter te laten in de Mariakapel van de Liduinakerk die in ieder geval op maandagochtend en donderdagochtend geopend zal zijn.

In Overschie: door deze af te geven bij het secretariaat in de pastorie van de Petrus’ Banden op donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur.