Zaterdag vierde internetviering vanuit de Liduinakerk

Voor de vierde keer in deze bijzondere tijd waarin geen publieke vieringen plaatsvinden, wordt op zaterdagavond een besloten viering uitgezonden via internet. De viering, waarin opnieuw mgr. Van den Hende zal voorgaan, zal beginnen om 19.00 uur.

Er zijn veel reacties van parochianen die deze vorm van vieren waarderen, ook al wordt de meerwaarde van elkaar aanwezigheid node gemist.

Tijdens de viering wordt ‘digitaal gecollecteerd’ voor onze eigen parochie. Nu er geen reguliere collectes zijn, betekent dat minder inkomsten. Tegelijkertijd zijn er wel uitgaven: reden om deze collecte bij u aan te bevelen. U kunt meedoen via de ‘handjes’ op de pagina waar de internetstream is te zien.

Overigens staat de viering van zaterdag vanaf nu al vooraf aangekondigd op de pagina ‘Bernadette op Youtube.’ U kunt zich ook via Youtube abonneren: in dat geval krijgt u vanzelf een berichtje wanneer er weer een livestream wordt gestart.

Het is de bedoeling dat er op zaterdagavond online gevierd blijft worden in de Liduinakerk tot zolang de corona-maatregelen publieke vieringen onmogelijk maken. U kunt hiervoor uw misintenties doorgeven op de gebruikelijke manier: deze worden dan tijdens de zaterdagavondviering gelezen.