Vieringen Liduinakerk blijven via internet te volgen

In de afgelopen periode, waarin er geen publieke vieringen waren of het aantal aanwezigen sterk was beperkt, zijn er vanuit de H. Liduinakerk vieringen op zaterdag gestreamd. Een fors aantal parochianen heeft deze vieringen gevolgd en gewaardeerd, ook vanuit de parochiefederatie was er belangstelling.

De vieringen werden in beeld gebracht door een aantal vrijwilligers: steeds waren er een cameraman en een regisseur aanwezig om de livestream te verzorgen. U vindt de vieringen van de afgelopen maanden terug op onze website.

Ook  nu de normale publieke vieringen weer worden hervat blijft het mogelijk de vieringen vanuit de Liduinakerk te zien. Dat zal via een eenvoudige internetstream via de website van de parochie zijn. De videoregistratie is nu geheel geautomatiseerd, zodat er geen vrijwilligers meer aanwezig zijn om het camerawerk en de regie te doen.