Welkom terug in de kerk!

We zijn blij dat we weer met u mogen vieren op zaterdag en zondag. We horen van verschillende kanten dat parochianen de kerkgang en elkaar heel erg hebben gemist.

Vanaf 1 juli zijn er weer publiek toegankelijke  vieringen in de Liduinakerk en de kerk Petrus’ Banden. Naast de zaterdagavondviering in de Liduinakerk om 19.00 uur zijn er op zondag vieringen in de Liduinakerk om 9.30 uur en de kerk Petrus’ Banden om 11.00 uur.

Vanwege de afstand die gehouden moet worden, kunnen er aanmerkelijk minder mensen in de kerk dan normaal gesproken. Wilt u verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan een plaats. Dat kan via deze website (klik op de viering en u kunt zichzelf registreren), of via het parochiesecretariaat. Komt u zonder reservering, dan zal er meestal wel ruimte zijn. Wel wordt uw naam alsnog geregistreerd met de ingang, omdat de regels ons dat verplichten. Zo weten we bij een eventuele besmetting wie er bij deze viering aanwezig waren.

In de Liduinakerk en de kerk Petrus’ Banden zijn uitgebreide veiligheidsmaatregelen van kracht: lees deze hier voor u naar de kerk gaat. Vanzelfsprekend mag u niet deelnemen wanneer u een verschijnsel heeft dat bij corona past.