Help dokter Anwar aan een ambulance

Op 29 en 30 augustus vindt de MIVA-collecte in de katholieke kerken plaats. Dit jaar vragen wij uw aandacht voor vluchtelingen in Bangladesh.

Pionier Anwar (53) werkt in het zuiden van Bangladesh op de grens van Bangladesh en Myanmar. De situatie van de vluchtelingen is hier heel schrijnend. Zijn droom is om het leed van de mensen hier te verzachten. Anwar zet zich hier dag en nacht voor in. Gezondheidszorg voor Rohingya vluchtelingen in Bangladesh In 2017 vluchtten ruim 700.000 Rohingya vluchtelingen van Myanmar naar Bangladesh. Sindsdien wonen zij op de grens in één van het grootste vluchtelingenkamp ter wereld. Terug kunnen ze niet, Bangladesh verder in mogen ze niet.

In dit uitzichtloze bestaan zorgt Pionier Anwar voor deze mensen. Een ambulance helpt hem de vluchtelingen in elk geval te voorzien van medische zorg. MIVA trekt zich het lot van deze mensen aan en wil hem helpen met meer ambulances.

In het weekend 29-30 augustus zal aan het eind van de vieringen de collecte worden gehouden voor MIVA. Uw bijdrage is van harte welkom!

U kunt uiteraard ook een bedrag overmaken op NL42 INGB 0000 0029 50. Uw gift wordt zeer op prijs gesteld.

Meer informatie vindt u op de website van MIVA.

MOV-groep