Jeugd bakt cake en koek voor parochianen op leeftijd

Vorige week had de jeugd vakantie. Een mooi moment om weer eens een leuke actie te organiseren voor de ouderen, zieken en mensen die alleen wonen in onze parochie. In totaal bakten achttien kinderen en tieners, in de leeftijd van 7 t/m 17 met elkaar maar liefst 12 kilo cake en koekjes.

Op een bordje gevuld met cake en koekjes en een kaartje met de tekst: “De kinderen en de jongeren hebben vakantie. Een paar uur hiervan hebben ze gebruikt om iets lekkers voor u te bakken. Zo blijven wij, jong en oud in onze parochiegemeenschap verbonden. Geniet ervan. ” werd alles klaar gemaakt. Bijna 200 adressen werden bezocht om de bordjes af te leveren.

Veel mensen waren blij verrast. Zomaar wat reacties die wij via de mail of via de telefoon later ontvingen: “Wij ontvingen zomaar cake en koekjes. Ik las op het kaartje dat de kinderen die hebben gebakken. We hebben goede bakkers in de parochie, het was een hele lekkere verrassing.” ” Alle kinderen en jongeren van de Bernadetteparochie hartelijk bedankt voor de verrassing.” “Mag ik de kinderen en jongeren, die heerlijke koekjes en cupecakejes brachten aan huis, hartelijk danken voor het lekkers. Het deed me goed dat er ook door de kinderen aan de ouderen gedacht word, ja wij zijn één parochiegemeenschap. Dank jullie wel!”