H. vormsel doen? Je kunt je nu aanmelden

In juni gaan we in de parochie weer beginnen met de voorbereiding op het H. Vormsel. Op 14 november zal het Vormsel worden toegediend in de HH Laurentius en Elisabeth kathedraal.

Heeft u een kind dat nu in groep 8 zit en volgend jaar naar de middelbare school gaat (of al ouder is t/m 17 jaar), dan kunt u haar / hem opgeven voor de Vormselvoorbereiding. We gaan met een groep leeftijdsgenoten, aan de hand van een catechese project, ontdekken wat het Vormsel is en wat dit kan betekenen in je leven. Aan het einde van het voorbereidingstraject kunnen de kinderen aangeven of ze al dan niet, na overleg met hun ouders uiteraard, het Vormsel gaan doen. In ieder geval zijn ze allemaal van harte welkom bij de voorbereiding.

Op 28 juni as. is er tussen 20.00 uur – 21.15 uur een ouderavond in de zaal van de kathedraal, ingang Robert Fruinstraat 36, Rotterdam.

Als u uw kind vorig jaar al ingeschreven had dan krijgt u, voor 18 juni automatisch een uitnodiging voor de ouderavond. Mocht u deze niet ontvangen neemt u dan even contact op met uw secretariaat.

U kunt uw kind opgeven door het inschrijfformulier in te vullen of  kunt u contact opnemen met het secretariaat. Hier kunt u ook al uw vragen stellen.