Parochiesecretariaat wegen vakantie gesloten

In de maand augustus is het parochiesecretariaat gesloten. Uw vragen of berichten kunt u sturen via het contactformulier. Begin september worden uw berichten in behandeling genomen. Voor dringende zaken kunt u een e-mail sturen aan dringend@bernadetterotterdam.nl .

Gaat het om een laatste sacrament der zieken of een overlijden belt u dan het algemene telefoonnummer 010 – 4181850. Na het afluisteren van het antwoordapparaat, kiest u optie 1. U wordt dan met de juiste persoon doorverbonden.

Vanaf donderdag 2 september is het parochiesecretariaat weer te bereiken op de gebruikelijke openingstijden: maandag en donderdag van 9.00 – 12.00 uur en van 12.30 – 14.00 uur en op vrijdag van 12.00 – 17.00 uur.

Wilt u een kaarsje aansteken in de Mariakapel bij de Liduinakerk, dat kan!
Ook tijdens de sluiting van het secretariaat proberen wij de Mariakapel zo vaak als mogelijk open te houden. Is de kapel open, dan hangt aan het hek voor het kerkplein een bord “Mariakapel is open”.