Het busje vanuit Schiebroek gaat rijden

Goed nieuws! Vanaf zondag 12 september rijdt er een pendelbusje tussen Schiebroek en Hillegersberg. Zo kunnen parochianen zonder eigen vervoer toch de zondagse viering in de Liduinakerk bezoeken.

Door de coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk eerder busvervoer te organiseren. De mensen die eerder al hadden aangegeven mee te willen rijden, zijn -voor zover mogelijk- allemaal telefonisch benaderd.

Het busje wordt ter beschikking gesteld door Aafje, onze partner in de herbouw van de kerk in Schiebroek, en zal worden bestuurd door vrijwilligers van onze parochie. 

Om te zorgen dat iedereen mee kan rijden wordt passagiers verzocht zich vooraf aan te melden. Dit is mogelijk bij het parochiesecretariaat, maar kan ook door aan de chauffeur door te geven dat iemand de volgende week weer mee wil.

Er zijn in totaal twee ritten: de eerste vertrekt om 9.05 uur, de tweede om 9.20 uur vanaf de ingang van de oude Verrijzeniskerk in Schiebroek. Na afloop van de viering zal er een rit terug zijn naar Schiebroek, de tweede rit volgt circa een kwartier later.

Tijdens de rit dienen passagiers een mond- en neusmasker te dragen.

Het busje rijdt in principe elke zondag, uiteraard alleen zolang er voldoende behoefte is om vervoerd te worden.  In de zomervakantie rijdt het busje niet