Paus Franciscus en de armen

Een bijzonder bezinningsbijeenkomst voor de parochianen van onze federatie in de Veertigdagentijd: ‘Paus Franciscus en de armen’. Vanaf het begin van zijn pausschap zet paus Franciscus zich in voor de integratie van de armen in de samenleving.

Tijdens deze bezinningsbijeenkomst bespreekt Jan Maasen van de pastorale dienstverlening enige diaconale sleutelteksten uit de Bijbel, bezinnen we ons op een paar kernfragmenten uit documenten van paus Franciscus, verkennen we onze eigen mogelijkheden om te werken aan een cultuur van ontmoeting met de armen, individueel en in parochieverband.

De bijeenkomst is op woensdagmiddag 18 maart van 14.00 – 16.00 uur op de pastorie van de Hildegardiskerk, Hammerstraat 20.
Aanmelden kan per mail via: info@franciscusenclara.nl of telefonisch bij Marianne van Keulen 06 40358997