Bijwonen zaterdagavondviering in beperkte mate weer mogelijk

In de viering van zaterdagavond 13 juni is met een beperkt aantal aanwezigen getest of de veiligheidsmaatregelen adequaat waren. We hebben vastgesteld dat, hoewel er nog wat kleine aanpassingen nodig zijn, het verantwoord is om vanaf 20 juni weer met parochianen te gaan vieren.

Het gaat om de reguliere vieringen op zaterdagavond in de Liduinakerk. Op vrijdag 26 juni wordt er voor het eerst ook weer op vrijdagochtend gevierd in de kerk Petrus’ Banden in Overschie. Vanaf 1 juli wordt het normale schema weer opgepakt met ook vieringen op zondagochtend in de Liduinakerk en de kerk Petrus’ Banden.

We nodigen u van harte uit voor de vieringen op zaterdagavond 20 en 27 juni. Omdat dat vanwege overheidsmaatregelen slechts met maximaal 30 mensen mag, is het noodzakelijk dat u zich daarvoor vooraf aanmeld.

Dat kan bij via de parochiesecretariaten (zie hier de openingstijden) maar ook via deze website. Om te zien of er nog plaatsen beschikbaar zijn en om te reserveren klikt u hieronder op één van de vieringen:

26jun2021

Eucharistieviering Liduinakerk

voorganger: pastoor R. Gouw; organist/cantor: Cor Breedijk

Vanaf 19.00 uur

27jun2021

Woord- en communieviering Liduinakerk

voorganger: Desiree Buhler; kinderkoor De Zingende Engeltjes

Vanaf 9.30 uur

27jun2021

Woord- en communieviering locatie Overschie

voorganger: Diaken Frank Steijger; Gregoriuskoor

Vanaf 11.00 uur

U vindt hier een overzicht van de maatregelen die genomen zijn in de Liduinakerk. Lees ze s.v.p. van tevoren goed door.