Slotviering H. Petrus’ Banden via Youtube te zien

De laatste viering in de kerk H. Petrus’ banden , waarin de kerk zal worden onttrokken aan de eredienst, is op 11 april om 11.00 uur. Helaas is vanwege de corona-maatregelen het aantal aanwezigen gering en is het niet meer mogelijk om bij deze viering aanwezig te zijn. Het beperkte aantal beschikbare plaatsen is namelijk reeds gereserveerd, vrijwel geheel per trouwe bezoekers van de zondagse vieringen. We hopen op uw begrip hiervoor.

Dat betekent echter niet dat u niet mee kunt vieren: de viering is via een livestream op Youtube te volgen. Te zien zal zijn ook hoe het Allerheiligste, nadat dit in een plechtige processie de kerk is uitgedragen, wordt geplaatst in het tabernakel van de H. Liduinakerk in Hillegersberg.

Na afloop van de slotviering zal op deze website een verslag met foto’s van de plechtigheden worden geplaatst.