Praktische informatie over de nieuwe vierlocatie in Overschie

Met ingang van zondag 18 april vinden de zondagse vieringen in Overschie plaats in de nieuwe vierlocatie. Het parochiebestuur is dankbaar en blij dat onze kerkgemeenschap van harte welkom is in de Rk Albert Schweitzerschool. Wij zullen gebruik maken van de aula van de dependance van de school aan de 2e Hogenbanweg 111.

De vieringen beginnen zoals we gewend zijn om 11.00 uur; de vierlocatie is open vanaf 10.30 uur.

De gekozen vierlocatie geeft ruimte aan een unieke en positieve combinatie tussen generaties, maar ook tussen Kerk en samenleving in Overschie. Het vieren op de vierlocatie in de Albert Schweitzerschool kunnen we invullen dankzij de hulp van een aantal parochianen dat zich als vrijwilliger heeft aangemeld. Mocht u ook als vrijwilliger willen meehelpen, laat dat ons dan weten. U bent van harte welkom!

Uitvaarten en Hoogfeesten zullen na 11 april in de parochiekerk H. Liduina in Hillegersberg plaatsvinden.

  • In de vierlocatie gelden alle coronamaatregelen zoals ook in de kerk gelden, dus heeft u of heeft één van uw huisgenoten klachten die op corona duiden, hoe mild ook, blijf dan thuis. Wacht op de uitslag van de coronatest.
  • Aanmelden voor de viering is verplicht, dit kunt u doen via de website of het parochiesecretariaat in Hillegersberg.
  • Het secretariaat in Hillegersberg is geopend op maandag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 én van 12.30 tot 14.00 uur, en op vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur. Het telefoonnummer is 010-4181850, het emailadres: secretariaat@bernadetterotterdam.nl.
  • U kunt via het secretariaat ook gebedsintenties opgeven. Het stipendium kunt u overmaken via bankrekeningnummer NL16 RABO0311882412 o.v.v. ‘Gebedsintentie + naam + datum.’ Uiteraard kunt u ook contact betalen aan de dienstdoende koster, dan graag in een envelopje.