Proef met gebedsintenties via de website

Vanaf nu is het mogelijk om gebedsintenties ook via onze website aan te vragen. Daarbij kan meteen het stipendium worden voldaan. Zo willen we het ‘laten lezen van een mis’  voor de bezoekers van de website zo laagdrempelig mogelijk maken.

U geeft in uw bestelling aan voor wie de gebedsintentie is gedoeld en om welke dag het gaat. Een gebedsintentie moet enkele dagen voor het weekend opgegeven worden, zodat we het verzoek tijdig kunnen verwerken.

Het gaat voorlopig om een proef, zodat eventuele onvolkomenheden verholpen kunnen worden. Maakt u gebruik van de mogelijkheid om uw gebedsintentie via internet door te geven en loopt u aan tegen onduidelijkheden of vermoed u dat het niet goed is gegaan, meldt dit dan via ons contactformulier.

Het doorgeven van de gebedsintenties is uiteraard ook nog steeds mogelijk op de gebruikelijke manieren.