Openingstijden van de Mariakapel

Parochianen en voorbijgangers zijn de laatste anderhalf jaar gewend geraakt aan het open zijn van de Mariakapel van de H. Liduinakerk. Deze was vrijwel elke werkdag geopend. Daarmee is in maart 2020 gestart toen door de corona-pandemie de kerkdiensten moesten worden gestopt. En de belangstelling was behoorlijk (en een beetje tegen de verwachting in) groot.

De Mariakapel zal met enige regelmaat geopend blijven, maar wel wat minder regelmatig dan voorheen. Dat komt door het starten van de vakantieperiode en ook omdat één van de mensen die een oogje in het zeil houdt weer steeds vaker buiten de pastorie gaat werken. De kapel zal in elk geval geopend zijn wanneer ook het secretariaat is bemand: normaal gesproken op maandag, donderdag en vrijdagmiddag.

Aan het bord op het hek is te zien of er gelegenheid is om Maria te bezoeken.