Speciale Allerzielen-viering voor kinderen

Op 2 november wordt over de hele wereld Allerzielen gevierd. Bij Allerzielen staan we stil bij alle mensen die gestorven zijn.

Wil je meer weten over Allerzielen? Diaken Ed Doe heeft een filmpje gemaakt om het aan je uit te leggen. Je vindt dit filmpje onderaan deze tekst.

Er zijn uiteraard vieringen voor volwassenen, zoals elk jaar. Dit jaar is er echter een speciale viering voor kinderen en jongeren vanwege Allerzielen, waar alle volwassenen natuurlijk ook van harte welkom zijn. Deze federatie-brede viering vindt plaats in de Liduinakerk. Voorganger is Diaken Ed Doe.

Tijdens de viering steken we kaarsen aan voor alle lieve mensen die overleden zijn, zodat we hen kunnen gedenken. Wil jij ook iets doen tijdens de viering, zoals het voorlezen van een eigen gedicht, het zingen van een lied of het spelen op een instrument, laat het dan weten aan het parochiesecretariaat.

Ben jij er bij? Je bent van harte welkom op zaterdag 30 oktober om 15.30 uur (burgemeester Le Fevre de Montignylaan 17). En als je zelf niet regelmatig naar de kerk gaat: je bent niet minder welkom!