Nieuwe huisvesting

Tijdcapsule gevonden – opening zondag 19 november

Tijdens de legging van de hoeksteen van de kerk Verrijzenis van de Heer in 1963 door mgr. Schaper, vicaris-generaal van het bisdom Rotterdam, is ook een tijdcapsule ingemetseld. Deze tijdcapsule bevat, volgens de overlevering, een bericht aan het nageslacht.

Op vrijdag 3 november is, voorafgaand aan de sloop van het complex, de hoeksteen van de Verrijzeniskerk verwijderd. De tijdcapsule bleek in de hoeksteen zelf te zitten. De capsule is een loden koker die voorlopig gesloten gelaten is.

De tijdcapsule wordt op zondag 19 november om circa half elf geopend in aanwezigheid van parochianen. Deze bijeenkomst vindt plaats van de viering van half tien in de grote zaal van de pastorie. Parochianen en belangstellenden zijn van harte welkom.