EHCJongerenVieringen

Voorstellen communicanten en palmtakjes inleveren

Op zondag 11 februari 2024 is er weer een gezinsviering om 9.30 uur in de Liduinakerk. Tijdens deze gezinsviering zullen de communicanten van dit jaar zich aan u voorstellen. Iedereen, en met name gezinnen met kinderen, zijn van harte welkom. Voorgangers zijn mgr. Van den Hende en Diaken Doe.

Achterin de kerk staat een mand waarin u uw oude palmpaastakjes kunt achterlaten. De palmtakjes zullen tot as worden verbrand, die as wordt dan weer gebruikt in de viering van Aswoensdag. Deze viering, waarin u het askruisje kunt ontvangen, is 14 februari op om 19.30 uur in de Liduinakerk. Op zondag 24 maart is de viering van Palmpasen waarin de nieuwe palmtakjes worden uitgedeeld.

Ook op de vierlocatie in Overschie kunt u uw oude palmtakjes inleveren.