Kerkbalans 2022: voor een toegankelijke kerk

De parochie H. Bernadette hecht er aan een toegankelijke kerk te zijn, nu en voor volgende generaties.

Zo is sinds het begin van de corona tijd is de Mariakapel van de Liduinakerk bijna elke dag open geweest. Bekende mede parochianen maar ook opvallend veel niet-kerkgaande mensen bezochten de kapel voor een moment van reflectie of om een kaarsje op te steken. Dat zoveel mensen, waaronder veel jongeren, de kerk zouden bezoeken hadden we niet verwacht.

Afgelopen jaar hebben we de Petrus’ Banden-kerk in Overschie helaas uit kostenoverwegingen moeten sluiten. Om de parochianen daar van dienst te blijven zijn, wordt er nu gevierd in een school in Overschie.

Zo proberen we nu en in de toekomst in een behoefte te voorzien. Help ons om toegankelijk te blijven voor onze mede parochianen, maar ook voor hen die de weg naar de vieringen nog niet zo goed kennen.

Helpt u ons daarbij?

U kunt op verschillende manieren geld aan ons overmaken, maar het meest gemakkelijk is toch wel het doen van een IDEAL-betaling. Op dezelfde manier waarop u iets via het internet bestelt.

Hieronder:

· kiest voor ‘Kerkbalans’ als doel voor uw donatie

· vult u het bedrag in dat u wilt doneren

· en klik vervolgens op de groene ‘doneren’-knop

· u kunt ook uw naam en emailadres opgeven, maar dat hoeft niet.

Vervolgens kunt u uw bank kiezen en kunt u uw donatie afronden.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Bedrag


Berichten over Kerkbalans 2022: