Kerkbalans 2022

Kerkbalans 2022: Geef vandaag voor de kerk van morgen

De waarde van de kerk is niet in bedragen te vangen. Misschien zelfs lastig in woorden uit te drukken… De kerk is een plek waar we in lief en leed het geloof met elkaar kunnen delen en vieren. Waar we rust en verdieping vinden en God en elkaar ontmoeten. Het is een plek waar we naar elkaar omzien en aandacht willen hebben voor de mensen om ons heen. Zo zijn we als gemeenschap ook van betekenis in de samenleving. Ondanks corona in het afgelopen jaar bouwden we verder aan onze  kerkgemeenschap, met vallen en opstaan. 

Ook in 2022 willen we het kerkelijk leven in onze parochie samen vorm en inhoud geven. We willen vooruit, samen met u blijven investeren in het omzien naar elkaar in liefde en geloof en als parochie van betekenis zijn. Daar hebben we uw steun bij nodig!

Want ook al is de waarde van de kerk niet in bedragen te vangen, kerk-zijn kost wel geld. Denk aan het kerkgebouw, pastoraat en diaconie met aandacht voor de verschillende generaties. In de bijgevoegde brochure leest u daar meer over.  Alleen samen kunnen we dit waarmaken! Dat we ook in 2022 een gastvrije plek mogen zijn waar mensen verbinding vinden en geïnspireerd raken.

Met elkaar vormen we een kerkgemeenschap met een open deur. Uw steun is daarbij van onschatbare waarde.

U kunt op verschillende manieren geld aan ons overmaken, maar het meest gemakkelijk is toch wel het doen van een IDEAL-betaling. Op dezelfde manier waarop u iets via het internet bestelt.

Hieronder:

·  kiest voor ‘Kerkbalans’ als doel voor uw donatie

·  vult u het bedrag in dat u wilt doneren

·  en klik vervolgens op de groene ‘doneren’-knop

·  u kunt ook uw naam en emailadres opgeven, maar dat hoeft niet.

Vervolgens kunt u uw bank kiezen en kunt u uw donatie afronden.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Bedrag

Berichten over Kerkbalans 2022: