De vierlocatie in Overschie verhuist deze zomer

Bij het betrekken van de vierlocatie in de Albert Schweitzerschool in Overschie was al bekend dat de school dit gebouw zou gaan verlaten. Nu de nieuwbouw van de Albert Schweitzerschool gereed is, is dat daadwerkelijk het geval. Het schoolbestuur heeft besloten dat ook onze vierlocatie mee kan naar het nieuwe gebouw, een besluit dat uiteraard veel blijdschap opleverde.

Afgelopen week hebben enkele parochianen een kijkje mogen nemen in de nieuwe school. Er is voor de parochie een groot lokaal beschikbaar op de begane grond. Daar kunnen ook onze kasten en stoelen worden neergezet.

De verhuizing wordt door de school geregeld. Deze vindt plaats medio juli, het oude gebouw moet op 20 juli 2022 leeg opgeleverd worden. Desondanks wordt er een beroep gedaan op onze vrijwilligers om de nieuwe locatie in gebruik te nemen, De verhuizing brengt met zich mee dat de zondagvieringen op 10 en 17 juli geen doorgang kunnen vinden.

Op 24 juli 2022 zal dan voor de eerste keer de viering in het nieuwe gebouw plaatsvinden. De nieuwe locatie bereikt u vanaf de Baanweg. Als u het plein oploopt zult u vanzelf de deur al open zien staan.