Stand torenfonds boven € 10.000,-

Mede dankzij een ruime gift van een parochiaan eind december is stand van het torenfonds opgelopen tot ruim boven de € 10.000,-. Het ingezamelde bedrag bedraagt op 10 januari € 10.407,64.

Bijdragen is mogelijk via de website, maar er wordt ook af en toe gecollecteerd bij de uitgang van de Liduinakerk voor het torenfonds. Bovendien zijn er in de Mariakapel kaarsen van de parochie te koop, de opbrengst hiervan wordt ook aan het fonds toegevoegd.

Via het torenfonds wordt gespaard voor de realisatie van een klokkentoren bij de nieuw te bouwen Bernadettekerk in Schiebroek. De kerk past namelijk wel, maar de toren niet in de middelen die de parochie daarvoor beschikbaar heeft. Daarom wordt het benodigde bedrag bijeen gebracht via extra acties.

Op dit moment is de parochie nog altijd in afwachting op een uitspraak van de Raad van Staat naar aanleiding van bezwaren die zijn gemaakt naar aanleiding van de door de gemeente afgegeven vergunningen waarmee de kerk en het zorgcentrum gerealiseerd kunnen worden.

Hartelijk dank aan een ieder die heeft bijgedragen