Parochienieuws

Kerkbalans 2023: mailing onderweg naar parochianen

Ook dit jaar wordt in het kader van de actie kerkbalans een mailing aan de parochianen verzonden. In de broef wordt parochianen gevraagd om ook dit jaar mee te doen aan de actie Kerkbalans. Het is de belangrijkste bron van inkomsten voor uw parochie.

Nadat op dinsdag 20 vrijwilligers de brief en de speciale parochiefolder in duizenden enveloppen staken, is de mailing onderweg naar de parochianen. Deze zal de komende dagen worden bezorgd.

Om mee te doen aan kerkbalans hoeft u echter niet te wachten op de brief. En ook wanneer u de brief onbverhoopt niet ontvangt, bijvoorbeeld omdat u bent ingeschreven bij een andere parochie, bent u van harte uitgenodigd om mee te doen. Een digitale versie van de folder vindt u hier.

Hier leest u hoe u kunt deelnemen. Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Berichten over Kerkbalans 2023: